The Aristocrats с първи концерт в България


The Aristocrats с първи концерт в България

3703

Една от най-оригиналните съвременни банди, която трудно подлежи на жанрово определение – The Aristocrats, ще свири за първи път в България. Концертът, който ще се състои в столичния клуб City Stage от 20.00 ч. на 9 декември, обещава да се превърне в безспорен празник за феновете на триото, които със сигурност са наясно, че живите му изпълнения са истинска експлозия от музика и емоции, категорични са организаторите Loud Concerts.  Турнето на The Aristocrats (китаристът Guthrie Govan, басистът Bryan Beller и барабанистът Marco Minnemann) е по повод издаването на четвъртата продукция на бандата, озаглавена "You Know What…?" и включваща осем композиции. Бандата го определя като най-амбициозното ѝ и изследователско творение. Билети - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "Технополис". Цената е 45 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 55 лева. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
През последните осем години The Aristocrats издават успешни албуми, пътуват по турнета по цял свят и се утвърждават като една от най-оригиналните, жанрово неопределими и неограничени рок-фюжън банди на планетата. Всеки, който е имал щастието да гледа на живо тяхното музикално високоволтажно превъплъщение, което включва рок, джаз, метъл, поп и дори и традиционно кънтри, е наясно с енергията на бандата. Нейните  импровизации позволяват във всеки момент буквално всичко да се случи на сцената, включително и лек флирт с публиката. Но нека отдадем заслуженото на всеки един от тази суперформация: Guthrie Govan безспорно е сред най-горещите китаристи на съвремието ни, чийто солов албум "Erotic Cakes" (2006) бе припознат като неизбежна класика. Опитът му по поп турнета му осигурява голямо търсене, а през април 2015 година се появява на корицата на списание Guitar World.
Bryan Beller е работил с имена от ранга на Steve Vai, Joe Satriani, Mike Keneally (Frank Zappa), както и с метъл бандата Dethklok. Соловата му дискография включва 3 албума, 2 DVD-та, а през октомври 2012 година се появява на корицата на списание Bass Player Magazine.
Marco Minnemann се счита от феновете за един от най-талантливите и иновативни барабанисти в света. Освен че има честта да се появява на кориците на най-престижните издания за барабанисти, вкл.и Modern Drummer, той се радва и на колаборации с Adrian Belew, UKZ, Steven Wilson, Joe Satriani, Necrophagist и Steve Hackett. По-малко известно е, че той е мултиинструменталист и продуктивен композитор с над 20 солови албума и DVD-та.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички