Фънк нова порода с американския квартет Lucky Chops в Music Jam


Фънк нова порода с американския квартет Lucky Chops в Music Jam

3451

Веселяшката американска тайфа Lucky Chops е поредната интересна банда, с която популярният столичен клуб   Music Jam още отсега подплътява есенния си репертоар.  Концертът е на 25 октомври, петък. Квинтетът идва от Ню Йорк, където е основан през 2006 г. и носи характерната си рецепта от силно енергичен, зареждащ фънк, подгряван от здрава брас секция. Юнаците от бандата вярват в лечебната и вдъхновяваща сила на музиката и това им дава сили неуморно да обикалят зали и клубове, като вече са забивали в 25 държави.  Мощното им, заразяващо сценично присъствие увлича публиката и затова поканите към тях не секват, а гледанията на онлайн клиповете им се измерват в милиони. Новото турне на групата ще бъде белязано от първия им студиен албум.
 Позитивен щрих добавя и фактът, че музикантите са отдадени на множество образователни дейности – често изнасят открити уроци и вдъхновяват следващото поколение музиканти.

Билети - от мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg, в офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба. За резервации:
тел: +359  899 333 344

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички