Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Ицо Хазарта жури в новия сезон на България търси талант


Ицо Хазарта жури в новия сезон на България търси талант

3754

Хитовият рапър Ицо Хазарта ще бъде жури на новия сезон на "България търси талант" по bTV.  За втори път той ще коментира и оценява уникалните качества на стотиците таланти, които ще се качат на най-голямата шоу сцена в страната. Както е известно, риалитото стартира от 20.00 ч. на 15 септември.

Авторът на албума "Неправилен рап", който взриви меломаните през май, ще се придържа към автентичния си градски, критичен и модерен поглед към богатата палитра от човешки способности. "Съвременният поет" ще използва отличния си арсенал от хумор и сатира, за да усмихне и развълнува зрителите със своя прочит на невижданите способности на претендентите за голямата награда от 50 000 лева.    "Мислех си кое е по-трудно – да оценяваш или да бъдеш оценяван. Но съм много оптимистичен за това, което ще видим ние и зрителите, защото този сезон ще бъде различен", коментира той. "Има таланти, които дори не съм си представял, че може да съществуват. Лесно е да оценяваш, когато видиш нещо оригинално, представено с увереност. Много е трудно, когато става дума за силно амбициозни родители, които желаят да видят своите деца в ефир и ги окуражават в дейности, в които не са чак толкова добри. Трудно е, защото тогава си в положение да говориш на детето, а ти трябва да говориш на родителя". Атрактивният водещ на "Преди обед" Александър Кадиев и популярното лице от екрана Даниел Петканов ще бъдат водещи на новия сезон на "България търси талант". Двамата ще посрещат в шоуто стотиците кандидати с впечатляващи и невиждани способности. Тази есен феновете на надпреварата  ще станат свидетели на зрелищен спектакъл, амалгама от класически и актуални сценични изкуства, спортни върхове, изключителни умствени и физически постижения, представени от талантливи участници на всякакви възрасти и от цял свят, включително хора с уникален прочит на новите технологии и нестадартни хобита.

 Кой е Ицо ХазартаХристо Петров, по-известен с професионалния си псевдоним Ицо Хазарта, е роден в София на 19 декември 1979 година. Учи първо в 76 ОУ, а през 1998 г. завършва Националната гимназия за древни езици и култури. От 1998 г. до 2000 г. е студент в НБУ, специалност "Публична администрация", но така и не завършва. През 1996 г. заедно с трима приятели от основното училище създават Ъпсурт, която впоследствие се превръща в най-успешната българска рап банда от 90-те години до днес. Първият ѝ запис е направен през април 1996 г., а първия си албум издава през 1999г. От тогава имат четири студийни албума, от които излизат хитовете "Нон-стоп", "Чекай малко", "И твойта майка също", "3 в 1", "Колега", "Втора цедка", "Звездата", като всички текстове са написани от Ицо. С групата имат над 2 000 концерта и клубни участия в България, Македония, Германия, Англия и Австрия. През 2012 г. Ицо става един от създателите на музикалната интернет-платформа Facing The Sun, която се превръща в най-големия български музикален канал в интернет с близо един милион абоната. През 2014 г. Ицо пуска и първата си самостоятелна песен "Хип-хоп". В началото на 2019 г. излизат тоталните хитове "Браво" и "Гладен", а малко след това издава и първия си солов албум "Неправилен рап", с който буквално взривява българската музикална сцена. Ицо има две дъщери-Аделина и Лора, а дамата на сърцето му от 2008 г. е стилистката и балерина Женя Димова. Всички те обожават семейните пътешествия – както в България, така и из Европа.   Рапърът обича да спортува, да чете книги, да готви, да яде череши и да се разхожда из природата, понякога в компанията на черния му шарпей Фърги.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички