Спечели книгата на К. К. Даунинг Дни и нощи с Judas Priest!


Спечели книгата на К. К. Даунинг Дни и нощи с Judas Priest!

3695

Специалното тазгодишно издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" - "Голямото лятно четене", започва отново с предложение от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто богат каталог се появи книгата на К. К. Даунинг "Дни и нощи с Judas Priest" (корицата на снимката).

Двама получават уникалния шанс да се сдобият с луксозната творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е последният албум на Джудас Прийст, в който участва К. К. Даунинг?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/K.K.Downing

Очакваме до 21.00 часа на 13 юли, събота.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*  

Един от основателите на култовата хеви метъл група Judas PriestКей Кей Даунинг (K.K. Downing), e готов да ви отведе зад кулисите на метъл индустрията.
 
"Дни и нощи с Judas Priest" – мемоарите на бившия китарист, са написани в съавторство с журналиста Марк Еглинтън и разкриват шокиращата изповед на хеви метъл "свещеника" за създаването на една от емблематичните банди в историята на твърдата музика. В своите спомени Кей Кей Даунинг описва съперничеството, съдебните дела, скандалите, секса и наркотиците, насилието и най-вече свободата, които съпътстват пътя на групата. Откровен и обективен, той признава своите грешки, но и не спестява нищо нито на другите музиканти от бандата, нито на конкурентите от други формации като Iron Maiden например.
 
От увлекателното четиво става ясно повече за постоянните скандали около групата, за влизането на Дейв Холанд в затвора, за едно съдебно дело, което едва не слага край на съществуването на бандата, за напускането на редица музиканти, за взаимните нападки, раздори и разбира се – за последвалите събирания.
 
Кей Кей Даунинг - бивш китарен аксмен на бирмингамските металурзи, припомня създаването на специфичното  метъл звучене, на хеви метъл стила на обличане, на самата  "идеология" на твърдата музика. В центъра на "Дни и нощи с Judas Priest" е не друго, а самата музика на свещениците – мощна, смела, мачкаща клишета и предразсъдъци, променяща светогледи и най-вече – заразяваща със свобода.
 
Музика, натрупала своите грехове, но и защитник на надеждата.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички