И Marty Cintron (No Mercy) на Spice Music Festival 90s Edition


И Marty Cintron (No Mercy) на Spice Music Festival 90s Edition

4909

Остават две седмици до Spice Music Festival 2019мегапарти, което ще събере на една сцена любими изпълнители от 90-те години.  Както MySound.bg нееднократно писа, фестът ще се състои на пристанището в Бургас на 9 и 10 август. Към участниците се присъединява и Marty Cintron от No Мercy (на снимката), чиито хитове "Where Do You Go", "Hello How Are You" и "Please Don't Go" оглавяваха не една и две класации по света. Присъстващите ще могат да потанцуват с East 17, 2 Unlimited, Rednex, Sonique, Dr. Alban, Haddaway, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers On The 4th Floor и Ice MC.  За съжаление трябва да съобщим, че C+C Music Factory няма да успеят да пристигнат в Бургас, тъй като на член от групата предстои да стане баща, поради което съставът отменя всичките си участия в периода 1-15 август, поясняват организаторите.
"Това ще бъде най-голямото парти на 90-те за тази година", обещава Тери Колдуел от East 17, а Haddaway добавя: "Ако не сте там, изпускате купона". "Ще бъде невероятен уикенд, елате с приятелите си на 9 и 10 август в Бургас", приканиха и Cappella. 

Нашите Ъпсурт и Deep Zone Project ще загреят феновете с деветдесетарските си хитове.

Spice Music Festival 90s Edition е за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудиокасети, и все още си спомнят хитовете на 90-те, на които танцуваха в дискотеките. 
До 31 юли все още може да закупите билети на промоционални цени в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg: 
До 31 юли 77 лева за двудневен билетСлед 1 август – 88 лева за двудневен билетЕднодневни пропуски ще се продават само на място Освен стандартния пас за фестивала, феновете могат да се снабдят и с VIP-билет, който из дава възможност да използват специален вход, VIP-зона с невероятна гледка към сцената, уникална фестивална карта за разплащане с подпис от любим артист, възможност за среща с някой от изпълнителите и много други привилегии.  Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/spicemusicfest

Както вече ви информирахме, във фестивалната зона от 7 до 11 август ще се проведе още един уникален за Бургас фестивал - Street Food & Art Festival. Десетки артисти и кулинари, музиканти, блогъри и влогъри ще пресъздадат на родна почва атмосферата на Street Food културата. По време на кулинарния фестивал за първи път България ще излъчи участник за European Street Food Awards, който ще се бори за европейската титла на финалите през септември в Швеция.  Състезанието е най-голямата кулинарна битка в Европа, а в България ще се проведе за първи път.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички