Романтика с Richard Marx в зала 1 на НДК


Романтика с Richard Marx в зала 1 на НДК

3193

Изключителният изпълнител, текстописец и продуцент Richard Marx ще отведе родните меломани на романтично пътешествие следващата пролет.  Българската публика със сигурност помни първата изява на звездата през 2010 година, когато вдигна на крака зала 1 на НДК с най-големите си хитове. Соло-акустичният концерт от 20.00 ч. на 28 март догодина се организира от Loud Concerts. Аудиторията ще има щастието да се наслади на магията на артиста с феноменален глас, който ще изпее вечните си хитове "Hazard", "Should’ve Known Better", "Right Here Waiting"  и "Now And Forever". 
По време на дългогодишната си кариера Richard Marx бележи множество успехи. Роденият в Чикаго изпълнител има над 30 милиона продадени албума по света, като се започне от едноименния дебют с "Топ 5" сингъла, между които "Hold On To The Nights" и донеслия му "Грами" "Don't Mean Nothing" за най-добро мъжко рок вокално изпълнение. Последвалият през 1989 "Repeat Offender" е още по-успешен, като се превръща в четири пъти платинен и включва №1 синглите "Satisfied" и "Right Here Waiting". Продукциите "Rush Street" (с хитовете "Keep Coming Back" и "Hazard") и "Paid Vacation" (с "Now Аnd Forever") също стават платинени и така Richard Marx се превръща в един от най-успелите артисти в поп-рок историята. Той все още е единственият изпълнител, който влиза в "Топ 5" на "Билборд" с първите си седем сингъла. Но това далеч не е всичко: Richard Marx се налага и като успешен автор на песни и продуцент, с песни като "To Where You Are", първи сингъл от дебютния албум на Josh Groban , и убийственото парче на NSYNC "This I Promise You". Печели "Грами" за "Песен на годината" през 2004 за съавторството на "Dance With My Father" на Luther Vandross. Като изпълнител, автор и продуцент Richard Marx има общо 14 №1 сингъла - между които и "Long Hot Summer" на Keith Urban, и е един от малкото артисти с №1 хит сингли през всяко едно от последните четири десетилетия.  През 2010 издава албум с най-големите хитове - "Stories To Tell", от който е хит-сингълът "When You Loved Me", а последният диск с нов материал "Beautiful Goodbye" е издаден през 2014 година. Музикантът
допринася непрестанно с дарения към различни благородни каузи и участва и в множество благотворителни концерти. Билети - в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна: магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "Технополис". Ценовите категории са от 40 до 110 лева в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. Всеки може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички