Траш гигантите Слейър ще газят във Фестивална, не на летището


Траш гигантите Слейър ще газят във Фестивална, не на летището

4950

Така обявеният концерт на американците Слейър (Slayer) (на снимката) ще се състои не в парка на летище София, а в столичната зала "Фестивална", изветиха организаторите на събитието EventEase.

Както MySound.bg вече писа, пионерите на траша пристигат за последното си шоу в Бъглария като част от своето прощално турне Final World Tour на 11 юли, четвъртък.

Локацията е променена поради значителните валежи на 9 и 10 юли, които се дължат на силен фронт, обхванал цялата страна. Изграждането на сцената и цялата мащабна продукция е изложено на голям риск, като заедно с това са създадени предпоставки за голямо забавяне в началния час на събитието. С оглед създалата се ситуация с неблагоприятната метеорологична прогноза и опитът, който както самите Слейър, така и промоутърите имат с терените на парка, организаторите и мениджмънтът на знаменитите гости взеха решение концертът да бъде преместен на закрито във "Фестивална". Всички билети важат без презаверка.

Добре познатата на меломаните зала се намира в квартал "Гео Милев", на ул. "Манастирска" 35. Съоръжението отвори врати под новото име "Асикс арена" в края на 2017 година след цялостен ремонт. Част от реновирането  се състои в добро климатизиране; изцяло подменени трибуни и добавени нови седалки; повече и чисто нови тоалетни и други удобства. До "Фестивална" се стига с автобус на градския транспорт с № 72, като залата може да бъде достигната лесно пеша от бившия хотел "Плиска" на "Цариградко шосе", което е комуникативно място и предлага многобройни възможности за предвижване. Организаторите препоръчват предварително да се информирате за наличието на паркоместа в района, както и за условията за ползването им.

Официално афтърпарти след концерта със специалното участие на Сатирикон (Satyricon) предстои в градската джунгла на парти център Grindhouse Skate Club. Възможно е присъствието и на други ВИП лица. Клубът се намира в скътан в зеленина парк и предлага както задължителното разнообразие от напитки, така и храна, приготвена на място от майстори на бургерите. Адресът на заведението e булевард "Цариградско шосе" 73 (зад зала "Универсиада"). Всички са поканени. Присъстващите ще могат да се срещнат със Сатирикон и да продължат да куфеят с парчетата на Слейър и друга качествена музика, подбрана с нюх от уважаваната в средите познавачка на тежките стилове Анжела Александрова - Abigail La Fey.  Входът свободен.

Програмата за концерта е както следва:

18.30 ч. – отваряне на врати и допускане само на хора, притежаващи билети тип приоритетни и front of stage

19.00 ч. – отваряне на врати за всички със стандартни билети

20.15 ч. – 21.30 часа – Сатирикон

22.00 ч. – Слейър

Веднъж влезли, гостите нямат право да напускат залата. Ако все пак го сторят, няма да бъдат допускани обратно.

Категорично се забранява внасянето на фотоапарати със сменяеми обективи и професионална техника за аудиo- и видеозаснемане.

Забранява се внасянето на обемисти раници и чанти с размер, надвишаващ 40x 42 см. На място, пред залата ще бъде обособена отделна зона за проверка и съхранение на личен багаж извън тези размери. На разположение ще е и гардероб срещу заплащане.

Не се допуска влизането на лица във видимо нетрезво състояние, както и на такива под въздействие на опиати и наркотични вещества.

Не се допуска внасянето на чадъри и остри опасни предмети като ножове и други., както и на бутилки и стъклени предмети.

Забранява се внасянето на оръжие, взривни материали и запалителни вещества.

Забранява се внасянето на всякакви храни и напитки.

Пушенето на всякакъв вид тютюневи изделия в залата е строго забранено, включително и ползването на елeктронни цигари.

Лица под 18 години трябва да бъдат с пълнолетен придружител.

Деца до 12 години влизат без билет, но с придружител и декларация, която ще им бъде дадена за попълване на място.

Препоръчително е хората, които ще доведат малки деца, да се настанят на трибуните в залата.

Ако правилата за приятно и безопасно изкарване на концерта не бъдат спазени, охранителите ще изведат нарушителите извън залата, без сумата, платена за билета, да бъде възстановена.

Последни пропуски за последния концерт на Слейър в България със специални гости Сатирикон могат да бъдат закупени по следните начини:

Онлайн: от http://bit.ly/SlayerBulgaria (от системата на PaySera)

На каса: само от магазин "На тъмно" (ул. "Иван Вазов" 13, София)

В системата на Ticketportal.bg и техните каси в цяла БългарияОМВ, Booktrading, НДК и зала "Арена Армеец".

Билети на място също ще се продават на цени от 95 лева за редовен пас и 120 лева  за приоритетен достъп и зона пред сцената.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички