Криста Бел отново в София: Feels Like Love


Криста Бел отново в София: Feels Like Love

3260

Вторият концерт на Криста Бел у нас предстои в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 8 ноември (петък). Надали има човек, присъствал на концерта ѝ в София преди две години, който да не се развълнува от новината, че… да, "музата на режисьора Дейвид Линч", известна още като "специален агент Тами Престън" в третия сезон на "Туин Пийкс", идва отново у нас. Главните заподозрени в това чудесно дело са същите като през 2017 година  – радиофестивалът "Аларма Пънк Джаз" на БНР заедно със Sluchka и EpayGo.
Концертът е част от есенно-зимното европейско турне на Криста Бел "Time Never Dies" с песни от актуалния ѝ албум "Feels Like Love", който излезе в началото на април тази година. В програмата са и парчета от предишния диск "We Dissolve", както и по-ранни – от двата ѝ съвместни албума с Дейвид Линч. А софийската дата е единствена за Балканите, ако не броим Атина, не без гордост посочват организаторите.
Криста Бел пристига с  Кристофър Смарт (басист и съавтор на песните от "We Dissolve" и "Feels Like Love"), барабаниста Джейсън Олтман, когото също познаваме от 2017, и за първи път в България ще чуем китариста Джон Санчес.
Билети - онлайн в EpayGo, на касите на EasyPay в цялата страна, както и онлайн. Първият тираж ърли бърд пропуски беше разпродаден буквално за седмица, но в момента има втори такъв - на цена от 23 лева - онлайн в EpayGo, генерален спонсор на "Аларма Пънк Джаз", както и на касите на EasyPay в цялата страна. Броят им също е ограничен до 30, като нататък следва къде рязко, къде равномерно поскъпване в седмиците и месеците, оставащи до концерта, обясняват организаторите. Следете събитието във Фейсбук на следния адрес.   Специален поздрав от Криста Бел към българската публика:

https://www.youtube.com/watch?v=4ciYvxTVbT8 Mixtape 5 е на булевард "България" 1, подлез "Галерия".
 Снимка: Кандис Гай

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички