Abysmatic преди Combichrist в София


Abysmatic преди Combichrist в София

3333

Родната банда Abysmatic (на снимката) ще открие концерта на Combichrist, известиха неговите организатори BGTS.

Както MySound.bg вече съобщи, събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа тази сряда, 17 юли.

В началото Abysmatic е хибриден проект, съчетаващ хип-хоп, електроника и хардкор пънк, създаден през 2008 година от Денис Ников - мултимедиен продуцент, познат ни от Fyeld, This Burning Day и хип-хоп лейбъла Illmate. Година по-късно е сформирана и групата, която до момента има два дългосвирещи и един мини албум. Наскоро издаденият запис на Abysmatic е доста по-индъстриъл и е на български език.

Програма за вечерта:

19.00 ч. - врати
19.30 ч. - Abysmatic
20.40 ч. – Combichrist

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна за здравето среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. Опасни предмети и неакредитирани лица с непрофесионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител няма да бъдат допускани в клуба.

Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които може да ги намерите, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", "Дюкян Меломан", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул."6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Клубът не работи с резервации.

18+

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички