Спечели горещия албум на Графа Страничен наблюдател


Спечели горещия албум на Графа Страничен наблюдател

3905

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи последният албум на Владимир Ампов-Графа "Страничен наблюдател". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНОТО ЛУКСОЗНО издание на диска, чиято премиера се състоя на 13 юни.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Подарък на коя популярна обществена организация е песента "Приятели", изпълнена от Графа заедно с Любо Киров и Орлин Павлов?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Grafa

Очакваме до 21.00 часа на 30 юли, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

"Страничен наблюдател" съдържа 10 песни и три бонус трака, сред които хитовете "Изкуствен елемент", дуетът с Белослава "Да", "Приятели завинаги" с Любо Киров и Орлин Павлов, "Огън", "Квартални джентълмени" feat. Слаткаристика и "Cash" + Ndoe и "Последната песен". Проектът излезе на CD и винил. "Много силен албум.  "Страничен наблюдател" ми е любимата песен. Ще я чуете като сингъл през есента и зимата", казва вокалистът.   

Новината за появата на изданието дойде заедно с вестта, анонсираща първия концерт на изпълнителя, който се превърна в еталон за безкомпромисно сценично представяне, на стадион. Както MySound.bg вече огласи, събитието предстои на "Българска армия" на 10 юни 2020 година. Заедно с Графа на сцената ще бъдат Борислав Бояджиев-Борче (барабани), Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон) и вокалното трио LaTiDа.

"Да пея на открито пред десетки хиляди, ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещане за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големият катализатор и причина за техния успех. Преди дни се разходих по терена на стадион "Българска армия" – красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 сега", сподели Графа.

Междувременно все още може да пробвате късмета си и за книгата на д-р Гергана Райжекова "Невидимият рок. Алтернативната сцена в България".

Вижте как ТУК

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички