Дует Мания отбелязва 20 години на сцената


Дует Мания отбелязва 20 години на сцената

3146

Един от най-успешните български поп дуети Мания, ще отпразнува 20 години на сцена с грандиозен концерт-спектакъл в най-новия и модерен клуб на нощна СофияMusic Jam, от 20.00 ч. на 10 октомври. Чаровните и талантливи сестри Даниела и Юлия ще отбележат своя повода с уникален двучасов лайв, пленяваща сценография, впечатляваща мултимедия и много изненади. Желанието на двете е да споделят празника си както с всички почитатели на българската музика у нас, така и с най-големите звезди на родната поп сцена и техни близки приятели.  
Юбилейното събитие ще събере на една сцена популярни изпълнители и музиканти като Орлин Горанов, Янка Рупкина, Орлин Павлов, Акага и още много представители на българския шоубизнес. Специално за шоуто от САЩ ще пристигне и Слай Джералдс – бас-китарист, певец и автор на песни, споделял една сцена с музикални гиганти като Боб Дилън, Ал Грийн, Мейсио Паркър и легендарния Ричи Хевънс. Емоционалното послание, което любимият на поколения дует желае да предаде чрез концерта си, е именно: "Талантът и приятелството в музиката имат значение и цел".
С впечатляваща продължителност от повече от два часа, програмата на спектакъла включва най-големите хитове на сестрите от Мания, оглавявали през годините музикалните топчартове у нас. В уникалната клубна атмосфера на Music Jam родната публика ще има възможност да се наслади и чуе на живо "Не искам, не мога", "Светът е за двама", "Песента на щурците", "Не е истина", "Дъжд от любов", "Хладни очи", "Много далеч", "Whatcha Waiting For" и много други. Билети на цена 20 лв. и VIP-билети – 35 лв. - от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на място в Music Jam (улица "Пиротска" 5, София).  Дует Мания е един от най-успешните български поп дуети. Сестрите Даниела и Юлия започват своето музикално развитие още в ранно детство в родния си град Димитровград. На възраст съответно 11 и 13 г. започват да пеят в детски хор Щастливо детство и са вокалистки на вокално-инструментална група Искри
През 1999 г. двете основават популярния дует Мания, като същата година записват и своя първи албум "Не е истина", продаден в повече от 50 000 копия. Изданието включва големите хитове "Светът е за двама", "Песента на щурците", "Не е истина" и "Не искам, не мога". 
Вторият диск "Хладни очи" представя дуета в съвсем различна светлина и е с преобладаващо ар-ен-би звучене. С поредните хитове в него "Хладни очи", "Много далеч" и "Дъжд от любов" Мания участва успешно в много музикални формати и шоу програми. 
Истинската мания на дуета е тяхната сила и харизма на сцената - прекрасни гласове, секси саксофон, танци и пленяващо сценично поведение. Сестрите печелят множество призове от международни, национални и регионални конкурси и фестивали, част от които са престижната награда "Дует на годината" за 2000 г. и 2018 г. ,както и златен медал и I място от Световния шампионат по изкуствата в Лос Анджелис, КалифорнияДаниела и Юлия са концертирали по цял свят, успявайки да спечелят сърцата на много фенове не само в България, но и в Норвегия, Германия, Дания, Русия, Кипър, Финландия, Израел, Египет, Чехия, Великобритания, Ирландия, Швейцария, Република Македония, Китай, Южна Корея и САЩ.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички