Мария Илиева завърши славно лятната част от националното си турне


Мария Илиева завърши славно лятната част от националното си турне

3828

Турнето "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" получи най-добрия възможен завършек на лятната си серия в морската ни столица.

Варненци за пореден път показаха огромната си обич към Мария Илиева, препълненият летен театър беше на крака, пееше и аплодираше мощно изпълненията на певицата. Обичта е взаимна и това се усещаше в енергията и общуването между сцената и публиката.

Мария Илиева отново покани свой фен на сцената до нея, за да му изпее любимата му песен. Този път жребият отреди победителят да бъде... Мария Илиева. "Това е най-страхотното съвпадение! Винаги във Варнa ми се случват специални неща", сподели певицата. Варненката излезе на сцената с двете си дъщери, а Мария направи момента още по-интимен, когато ги покани да седнат до нея. Самата тя също седна и с много чувство им посвети "Нека вали".

Влади АмповГрафа се появи на екраните със специално видеообръщение към варненци, които толкова силно пяха "Крадена любов" и "Чуваш ли ме", че Мария беше убедена, че са се чули чак в София. Изненадващо на сцената излезе победителят в "Като две капки вода" Стефан Илчев. Двамата изпълниха в дует една от емблематичните ѝ балади "Сама".

След три биса и нестихващи аплодисменти, Мария Илиева се срещна за автографи и снимки с всички фенове. От специален мърчъндайз щанд публиката можеше да се сдобие с албуми и тениски на звездата.

С осем от най-добрите музиканти зад гърба си, с впечатляващи екрани и мултимедия, със специално изработени тоалети, дело на Вяра Лазарова (FEDE), вокалистката даде най-доброто от себе си в Пловдив, Бургас и Варна.

Както MySound.bg вече писа, грандиозният финал на турнето ще е в София, зала 1 на НДК, на 22 октомври. За там певицата обещава още по-мащабна продукция и много изненади на сцената.

Билети - в мрежата на Eventim.

https://www.youtube.com/StereoRoom

Снимка: Ивайло Костадинов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички