Орлин Павлов с необикновен плаващ концерт


Орлин Павлов с необикновен плаващ концерт

3993

Забележителен плаващ концерт на Орлин Павлов предстои на Гребната база в Пловдив на 28 август.

Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони. Хората, на които е поверено създаването ѝ, са Ина Димитрова и фирма "БулДок", които през 2016 г. бяха в основата на построяването на инсталациите за проекта на Кристо Явашев "Плаващите кейове". На сцената заедно с Орлин Павлов ще се качат някои от любимите български изпълнители – изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Бобо.

Концертът е част от програмата на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019" и ще бъде напълно безплатен за всички, които искат да бъдат част от невероятното изживяване. Публиката ще стане пряк участник и във филма "Завръщане", който също е част от програмата за 2019 година.

Докато тече събитието, в реално време ще се заснеме финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел. Романтичната комедия е посветена на Пловдив и е за ценностната ни система, за запазените традиции и мотив за всички, които искат да се върнат към корените си.

"Този концерт ще е празник на музиката и киното. Ще чуете най-популярните ми песни през годините, песни от албума "Още малко", както и специално записано парче за лентата, което се надявам да се превърне в хит, а защо не и в новия химн на Пловдив", споделя Павлов.

Снимка: Велислав Балдев/Lyon Visuals

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички