Могъщият Били Милано и M.O.D. за първи път у нас


Могъщият Били Милано и M.O.D. за първи път у нас

4154

BGTSC представя концерта на M.O.D. (Method Of Destruction), който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 19 декември. Събитието е част от турне по повод на което легендарният лидер на Stormtroopers Оf Death и Method Оf Destruction Billy Milano сподели: "Последното ни идване в Европа беше отдавна! Стягам си дебелия задник, за да мога да дам най-доброто на феновете. Ще празнуваме двойна 30-годишнина на S.O.D. и M.O.D. ... не мога да чакам!"

Billy Milano и неговите разрушители ще навлязат в личното ви пространство без извинения. И няма да ви се иска да си тръгват,уверяват организаторите.
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим, а някои от местата, на които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", "Дюкян Меломан", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината. Билетите за това шоу ще са на промо цена от 30 лева до 4 юли, включително. От 5 юли ще са на редовна цена от 35 лева, а в случай на останали в деня на събитието и на място ще са по 45 лева. *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни тук***Гардероб - упътване за употреба тук.
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба. 

18+

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички