Кой спечели последния албум на Графа Страничен наблюдател


Кой спечели последния албум на Графа Страничен наблюдател

4204

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи последният албум на Владимир Ампов-Графа "Страничен наблюдател". Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНОТО ЛУКСОЗНО издание на диска, чиято премиера се състоя на 13 юни. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Подарък на коя популярна обществена организация е песента "Приятели", изпълнена от Графа заедно с Любо Киров и Орлин Павлов?

Вярното е: УНИЦЕФ

Честито на Велина Модева и Вера Стоянчова.

"Страничен наблюдател" съдържа 10 песни и три бонус трака, сред които хитовете "Изкуствен елемент", дуетът с Белослава "Да", "Приятели завинаги" с Любо Киров и Орлин Павлов, "Огън", "Квартални джентълмени" feat. Слаткаристика и "Cash" + Ndoe и "Последната песен". Проектът излезе на CD и винил. "Много силен албум.  "Страничен наблюдател" ми е любимата песен. Ще я чуете като сингъл през есента", казва вокалистът.   

Доказалото музикалната си сила трио Графа, Любо Киров и Орлин Павлов се завърна с общата песен "Приятели завинаги" осем години след "Заедно", която влезе в учебниците по музика. Тримата обичани изпълнители обсъждат идеята за нов съвместен сингъл дълго време, но 2019-та е годината, в която видеото към песента "Приятели завинаги" вече e факт. Точно през настоящата година се навършват 30 години от приемането на Конвенцията за правата на детето, а УНИЦЕФ организира многобройни събития и инициативи, чиято цел е необходимите реформи за спазването на правата на всяко дете да бъдат извършени във всяка страна по света.

Графа, Любо и Орлин винаги са заставали зад обществени и социални каузи и с радост подариха "Приятели завинаги" на УНИЦЕФ. Графа, който е автор на музиката и аранжимента, от години е посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България. Текстът на песента написва съвместно с Любо, който споделя: "Този проект се роди наистина от голямо приятелство. През годините се доказахме не само в музиката, но и в най-важните човешки моменти помежду си, което за мен е по-важният успех", а Влади Ампов допълва - "Изключителна рядкост е трима артисти в шоубизнеса да останат приятели. Това ни вдъхнови за текста на песeнта". "Добрите приятели са като добрата музика, остават завинаги в сърцата", са думите, които Орлин Павлов използва да опише взаимоотношенията между тях и лекотата, с която се реализират съвместните им проекти.

Видеото е на Люси Иларионов, който разказва история за трима приятели ученици, преплетена с комични ситуации и препятствия, през които Графа, Любо и Орлин трябва да преминат, за да стигнат навреме за общия си концерт, като през целия клип режисьорът показва красиви кадри от чудни кътчета в България.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички