Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Кой спечели последния албум на Графа Страничен наблюдател


Кой спечели последния албум на Графа Страничен наблюдател

4233

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи последният албум на Владимир Ампов-Графа "Страничен наблюдател". Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНОТО ЛУКСОЗНО издание на диска, чиято премиера се състоя на 13 юни. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Подарък на коя популярна обществена организация е песента "Приятели", изпълнена от Графа заедно с Любо Киров и Орлин Павлов?

Вярното е: УНИЦЕФ

Честито на Велина Модева и Вера Стоянчова.

"Страничен наблюдател" съдържа 10 песни и три бонус трака, сред които хитовете "Изкуствен елемент", дуетът с Белослава "Да", "Приятели завинаги" с Любо Киров и Орлин Павлов, "Огън", "Квартални джентълмени" feat. Слаткаристика и "Cash" + Ndoe и "Последната песен". Проектът излезе на CD и винил. "Много силен албум.  "Страничен наблюдател" ми е любимата песен. Ще я чуете като сингъл през есента", казва вокалистът.   

Доказалото музикалната си сила трио Графа, Любо Киров и Орлин Павлов се завърна с общата песен "Приятели завинаги" осем години след "Заедно", която влезе в учебниците по музика. Тримата обичани изпълнители обсъждат идеята за нов съвместен сингъл дълго време, но 2019-та е годината, в която видеото към песента "Приятели завинаги" вече e факт. Точно през настоящата година се навършват 30 години от приемането на Конвенцията за правата на детето, а УНИЦЕФ организира многобройни събития и инициативи, чиято цел е необходимите реформи за спазването на правата на всяко дете да бъдат извършени във всяка страна по света.

Графа, Любо и Орлин винаги са заставали зад обществени и социални каузи и с радост подариха "Приятели завинаги" на УНИЦЕФ. Графа, който е автор на музиката и аранжимента, от години е посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България. Текстът на песента написва съвместно с Любо, който споделя: "Този проект се роди наистина от голямо приятелство. През годините се доказахме не само в музиката, но и в най-важните човешки моменти помежду си, което за мен е по-важният успех", а Влади Ампов допълва - "Изключителна рядкост е трима артисти в шоубизнеса да останат приятели. Това ни вдъхнови за текста на песeнта". "Добрите приятели са като добрата музика, остават завинаги в сърцата", са думите, които Орлин Павлов използва да опише взаимоотношенията между тях и лекотата, с която се реализират съвместните им проекти.

Видеото е на Люси Иларионов, който разказва история за трима приятели ученици, преплетена с комични ситуации и препятствия, през които Графа, Любо и Орлин трябва да преминат, за да стигнат навреме за общия си концерт, като през целия клип режисьорът показва красиви кадри от чудни кътчета в България.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички