Вики от Мастило роди второто си дете


Вики от Мастило роди второто си дете

3348

Фронтдамата на Мастило Виктория Терзийска стана майка за втори път.

Щастливата вест бе споделена от самата певица. Изпълнителката на "Твойте кафеви очи" и "В ръцете ти е най-добре" и съпругът ѝ Петър Величков посрещнаха още една дъщеричка на 7 август. "На бял свят се появи дъщеря ни София! Нека е здрава, щастлива и благословена! Наздраве за София!", написа вокалистката в социалните мрежи и сподели снимка на новороденото бебе във Фейсбук, на която държи ръчичката на момиченцето.

Семейството възпитава и тригодишната Маргарита, която гордо носи името на своята баба. Вестта, че Терзийска отново ще става майка се появи през март, когато певицата изрази щастието си, че предстои да гушне отново момиченце. "За мен е истинска радост да споделя, че семейството ни скоро ще се увеличи с още един член. (...) Вълнението е голямо, а емоциите само положителни", сподели 40-годишната певица. Тя се насочи изцяло към детската аудитория, след като роди за първи път. В последните години работи усилено по записите на добре познати детски песнички с нови аранжименти и актуални известни гласове.

Искрата между Вики и Петър пламна през пролетта на 2015 г., а по време на почивка на остров Капри Терзийска получи и предложение за брак.

Величков, който има двама сина от предишния си брак, е шеф на верига бензиностанции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички