Нависоко на Миро и Койна Русева любима песен на българите за път


Нависоко на Миро и Койна Русева любима песен на българите за път

4178

Това лято за втори път БГ Радио и Shell дадoха възможност на слушателите да подредят своя класация със Стоте най-любими български песни за пътуване.

Над 12 500 вота, получени през един от най-ваканционните месеци в годината на www.bgradio.bg, определиха като големия победител "Нависоко" на Миро и Койна Русева, песента, която двамата представиха за първи път на Годишните музикални награди на БГ Радио 2019.

В ефир, когато научи новината, че "Нависоко" е № 1, Миро благодари на всички слушатели, които са гласували и на екипа на песента – на Койна Русева и Игор Марковски. "Изключително съм щастлив, че избрахте тази песен за най-любима песен за пътуване това лято. Нека посоката ни винаги е на високо - защото ние не сме от тук, ние сме от там, от високото."

Сред артистите с най-много песни в класацията са Графа – със седем, Миро, СкандаУ и Любо Киров – с по пет, Ицо Хазарта и Ъпсурт, Васил Найденов и Михаела Филева – с по четири песни. Припомняме, че в първото издание на подреждането на първо място застана "По-полека" на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

А ето и как изглежда "Топ 5" от класацията на слушателите на БГ Радио с любими песни за пътуване за 2019:

1.    "Нависоко" – Миро и Койна Русева
2.    "По-полека" – Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени
3.    "Черната овца" – Ахат
4.    "Cash" – Графа и NDOE
5.    "Браво" – Ицо Хазарта

Класацията с песни за пътуване се осъществи с подкрепата на Shell, а от всички слушатели, гласували в нея, ваучер на стойност 300 лв. за гориво от Shell плюс 10 000 ClubSmart точки спечели Нели Найденова от Русе.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички