Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Спечели новия сборник с проза на Петър Чухов Достатъчно дълго

28.08.2019   MySound.bg
Корицата на Достатъчно дълго

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава с поредната надпревара за "Голямото лятно четене".

Предложението този път е за новия сборник с проза на Петър Чухов "Достатъчно дълго" (кратки и други разкази, пиесказ и разказеса), който излезе в каталога на "Жанет 45". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от интригуващата книга, като имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Член на коя група за поезия и алтернативен рок е Петър Чухов?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Chuhov

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 24.00 ч. на 6 септември, петък.

Успех на всички!*

"Колко трябва да е дълга една фантазия? И в какъв жанр се вмества най-добре? В новата си книга Петър Чухов дава различни отговори. Тук има съвсем кратки винетки; има стихотворения в проза; има остроумни и абсурдистки истории; има "пиесказ" и "разказеса"; тук е и един от най-дългите текстове на този автор, наречен "Лисица и лилав телефон", който заслужава специално внимание. Колкото и да са различни събраните в книгата текстове, обединява ги стремежът да се даде свободен излаз на фантазията, да се разкажат прямо и пестеливо сънят, припознаването, неочакваният полет на асоциациите. И по този начин да се докоснат поне за миг онези невидими струни, някъде в тъмното и дълбокото, подсещащи ни за нещата, които грижливо сме прибрали и скрили от самите себе си", споделя редакторът на изданието Ангел Игов.

"Интересът на читателите не е случаен, тъй като с тази нова книга Петър Чухов представя един нов начин на писане на проза. Неслучайно на корицата на книгата има подзаглавие "кратки и други разкази, пиесказ и разказеса". Новата рожба на Чухов е пъстра както откъм текстове, така и откъм изображения", пише Иван Христов.

Петър Чухов е поет, писател, автор на музика и текстове, персона, поделена между словото и мелодията - 50:50.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.980
100%
 

Март ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031