Спечели новия сборник с проза на Петър Чухов Достатъчно дълго


Спечели новия сборник с проза на Петър Чухов Достатъчно дълго

3448

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава с поредната надпревара за "Голямото лятно четене".

Предложението този път е за новия сборник с проза на Петър Чухов "Достатъчно дълго" (кратки и други разкази, пиесказ и разказеса), който излезе в каталога на "Жанет 45". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от интригуващата книга, като имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Член на коя група за поезия и алтернативен рок е Петър Чухов?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Chuhov

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 24.00 ч. на 6 септември, петък.

Успех на всички!*

"Колко трябва да е дълга една фантазия? И в какъв жанр се вмества най-добре? В новата си книга Петър Чухов дава различни отговори. Тук има съвсем кратки винетки; има стихотворения в проза; има остроумни и абсурдистки истории; има "пиесказ" и "разказеса"; тук е и един от най-дългите текстове на този автор, наречен "Лисица и лилав телефон", който заслужава специално внимание. Колкото и да са различни събраните в книгата текстове, обединява ги стремежът да се даде свободен излаз на фантазията, да се разкажат прямо и пестеливо сънят, припознаването, неочакваният полет на асоциациите. И по този начин да се докоснат поне за миг онези невидими струни, някъде в тъмното и дълбокото, подсещащи ни за нещата, които грижливо сме прибрали и скрили от самите себе си", споделя редакторът на изданието Ангел Игов.

"Интересът на читателите не е случаен, тъй като с тази нова книга Петър Чухов представя един нов начин на писане на проза. Неслучайно на корицата на книгата има подзаглавие "кратки и други разкази, пиесказ и разказеса". Новата рожба на Чухов е пъстра както откъм текстове, така и откъм изображения", пише Иван Христов.

Петър Чухов е поет, писател, автор на музика и текстове, персона, поделена между словото и мелодията - 50:50.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички