Led Zeppelin. Стълба към вечността


Led Zeppelin. Стълба към вечността

3699

Книгата на Явор Дянков "Led Zeppelin. Стълба към вечността" (корицата на снимката) излезе в каталога на издателство "Хелиопол".

Лед Цепелин - тяхната лирика ги разкрива като търсачи на истината, техните представления разтърсват публиката.

142 страници, които впечатляват с дълбоко разбиране на материала и познаване на детайлите за цялата група. Книгата описва силата и обаянието на тази легендарна рок група, съдържа както биографични данни за членовете ѝ, така и текстове на песните, които хвърлят интимен поглед върху личностите, чиято динамична музика още живее.

Сега вече такава музика не се прави. Времето е друго, излизаха нови музикални моди, изгряваха звезди, залязваха други, но като стария символ на рока Лед Цепелин и до ден-днешен няма. Тогава рокът беше съвършено друго нещо. Той беше арена на гении, където си даваха схватка с цялата дивота на таланта най-невероятните музиканти, като Робърт Плант, Джими Пейдж, Джон Пол Джоунс и Джон Бонъм.

"И ако съумеете да чуете всички песни на Лед Цепелин, може би тогава ще вникнете в смисъла на тези редове. Които идват да подскажат, че полъхът на гения идва изведнъж, почти случайно, напълно непредвидимо. И не е казано, че веднъж отминал, мигът ще се повтори някога във времето", пише авторът.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички