Суперхитът на лято 2019 Чёрная пантера напада и в Music Jam


Суперхитът на лято 2019 Чёрная пантера напада и в Music Jam

3736

Верен на стремежа си да представя някои от най-актуалните имена и изпълнители от европейската и световната сцена, Music Jam, заедно с партньорите си от Comma, готви поредно страхотно шоу - от 22.00 ч. на 19 октомври, събота, на сцената в клуба ще се вихри Nebezao.
 
Руската сензация превзе класациите и доминира летния ефир като цунами със суперхита си "Чёрная пантера", а и доказа с изпълненията си на живо, че може да забавлява публиката с високооктанова смес от хаус, поп и денс ритми и експлозивна хореография.

Зад това наглед загадъчно име се "крие"... Влад, млад, 22-годишен музикант от Курск, ентусиаст на хаус музиката, чиито псевдоним е Nebezao. Той предизвиква изненадващ фурор с парчето си, излязло през 2018 г., а тазгодишният ремикс "Black Panther" (feat. Rafal) буквално изкъртва класациите и чупи рекорди в интернет. Nebezao вече прераства в "творчески колектив" и така Влад и приятели се впускат в музикалния бизнес на... пълно работно време. През юли руската команда изнесе страхотно шоу в топклуба на Пловдив и беше отлично приета от българската публика.

Сега е време да взриви и така актуалния столичен музикален клуб.

Билети за Nebezao в Music Jam на цени от 20 лева и 30 лева:
- Еventim.bg
- Тicketportal.bg
- Офиса на Sofia Music Enterprises
- на място от касата, включително в деня на концерта

Ако закупите VIP-билет или искате да запазите седящо място в Music Jam, е необходимо да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички