Мелформатор-ски уикенд в Пловдив


Мелформатор-ски уикенд в Пловдив

3705

Мелформатор е свят в света.  Или с други думи - мултидисциплинарен колектив, насочен към организация на събития със строга идентичност, експериментално звучене и интерактивни визуални инсталации. Той е създаден преди повече от 6 години и продължава да съществува и до днес, сплотен от идеята за наложителна революция в нощния живот на Пловдив, а и извън него.
Waysie, denitza, sayulke, elen и mironov ще застанат зад пулта в клуб Void този петък, 13 септември, a в нощта на 14 септември щафетата поема колективът в по-разширен състав за поредното издание на тематичната вечер Void Electronic Sessions.
Дейността на Мелформатор се развива в различни артистични посоки, като днес включва студио за графичен и уеб дизайн, проекти за интерактивни инсталации, музикални колаборации и участия в многобройни културни събития от всякакъв характер. Проектът включва различни форми на звукови и визуални експерименти и се стреми да създава и съчетава различните форми на дигиталното и абстрактното изкуство, обогатявайки клубната и визуална култура в Пловдив.
Едно от главните действащи лица ще бъде Самуил Кехайов/sayulke, основател на Melformator, отговорник за разнообразната програма на artnewscafe в Пловдив, част от платформата Nordic Soundscapes, а тази година, съвместно с Деница Чакърова, е организатор на серия събития на тема музика, технологии, образование и дигитални изкуства, част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.
Мисията на Самуил, независимо от посоката на проекта, в който участва, остава една - обогатяване на клубната култура в Пловдив чрез алтернативни за града събития, посредством преформатиране на градските пространства, разнообразяване на  музикалната среда и приобщаване на различни социални групи в идеята за клубната култура. 13 септември - Melformator| Void| Начало: 22.00 ч.

14 септември - Void Electronic Sessions | Void | Начало: 22.00 ч.  Мелформатор във Фейсбук - тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички