D2 + 100 Кила = Диви и щастливи (Видео)


D2 + 100 Кила = Диви и щастливи (Видео)

3598

Рокаджиите от D2 и рапърът 100 Кила ефектно презентираха съвместното си парче "Диви и щастливи".

Клипът беше представен първо на голям екран във VIP-залата на кино "Арена Делукс", България Мол, където присъстващите се насладиха на перфектното качество на картина и звук. Парчето е част от саундтрака към филма "Диви и щастливи" с участието на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и международната звезда Базил Айденбенц. Премиерата на лентата във всички кина в страната предстои на 29 ноември.

Експлозивното видео - в официалния YouТube канал на 100 Кила, както и в профилите в социалните мрежи на изпълнителите.

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=BjcmrPOImxM

Сингълът е с препратки към осемдесетарския синт-поп и олдскул хип-хоп, което през последните години се налага като тенденция в музиката, киното, дрехите, дори ежедневието на хората. Клипът включва кадри от филма, както и близки сцени с музикантите, които стоят върху стари автомобили в пламъци. "Музиката е неизменна част от един филм, тя е похлупакът на добрата история. В "Диви и щастливи" има много скрити послания. Голяма част от тях са в музиката. Това е за хора, които могат да видят нещо повече от основната история, ако гледат и слушат внимателно", казва режисьорът на филма Мартин Макариев.

Именно той се обръща първо към Димитър Кърнев от D2 (вляво на снимката), за да запишат парче към новата романтична екшън комедия, след което всички са единодушни, че 100 Кила е най-подходящият артист за съвместния сингъл. "След нашата покана, той с готовност прие да участва в песента. Партиите му паснаха идеално и вече знаехме, че сме на прав път. Килата е уникален по своята същност артист и сме щастливи, че имахме възможността да работим заедно", добавя Димитър Кърнев.

"Успяхме да заснемем видеото по време на последните снимачни дни на филма. Беше екстремно, защото стояхме пред стари автомобили, които избухнаха в пламъци. Това не беше предвидено по сценарий, но се случи заради една каскада. Адреналинът така ни беше хванал, че не обърнахме внимание колко е опасно всъщност. Хубавото беше, че на терен имаше и експерти по сигурността по време на снимките", разкрива вокалистът на D2 Деян Каменов (Дидо).

"Диви и щастливи" е по музика на Димитър Кърнев и Александър Обретенов, текстът е на D2 и 100 Кила. Режисьор на видеото е Мартин Макариев, оператор Андрей Андреев, а монтажист - Никола Миленов.

Филмът се реализира със съдействието на Нова телевизия като част от кампанията "Nova подкрепя българските филми".

Oфициален трейлър на "Диви и щастливи": https://www.youtube.com/watch?v=_8pZVSrFZm8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички