Концерт Отново на училище с радио N-Joy


Концерт Отново на училище с радио N-Joy

4243

Радио N-Joy ще отбележи началото на новата учебна година с пореден мащабен концерт на Голямата поляна в столичния Южен парк тази събота, 14 септември, при вход свободен.

На сцената на "Отново на училище с радио N-Joy" до 14.00 ч. ще се качат любимите Михаела Филева, Орлин Павлов, Прея (на снимката), VenZy, Ева Пармакова, Виктория Георгиева, Йоана, Дара Екимова, Искрата, Кристиана Асенова, Тоshey, Марина Кискинова и победителят в шоуто "Гласът на България" Атанас Кателиев. Освен концерт, по време на събитието всички деца и техните родители ще могат да се включат в разнообразните игри на място и да спечелят страхотни награди като уикенд за двама, колело и тротинетка. В церемонията по награждаването ще вземе участие световният шампион Йордан Йовчев, с когото всички деца ще могат да се срещнат и да се снимат.

Специално участие в събитието ще вземат представители на "Пожарна безопасност и защита на населението" и на главна дирекция "Национала полиция". Смелите огнеборци и патрулните полицаи ще дадат възможност на децата да се качат в истинска пожарна кола, както и да застанат зад волана на патрулен автомобил. На място всички ще могат да се включат във водните игри на пожарникарите и да се снимат с безстрашните полицаи. В същия ден отбелязваме и деня на голямото почистване като на място всички, които желаят, могат да се включат в кампанията "Да изчистим България заедно".

Актуална информация може да следите на сайта на радио N-Joy, както и на страницата на събитието "Отново на училище с радио N-Joy".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички