Rudi, Duli, Muden, Kukusheff и Ъпсурт на Мood For Food Street


Rudi, Duli, Muden, Kukusheff и Ъпсурт на Мood For Food Street

3967

За вкусната храна, за истинското удоволствие от нея и пълната наслада на сетивата е нужна една много важна вълшебна съставка - хубавата музика.
Точно поради тази причина Мood For Food Street Fest за втора поредна година ще зарадва посетителите си с концерти за перфектния завършек на деня. Освен изобилие от вкуснотии, ще има и специални музикални изпълнения от любими български групи на Малката главна (улица "Райко Даскалов") в Пловдив от 20 до 22 септември.
В петък сцената на феста ще бъде открита от един от най-любимите български квартети - Rudi, Duli, Muden & Kukusheff, за събота купонджиите от Ъпсурт са заредили в репертоара най-яките си парчета. Много музика, танци и добро настроение очакват посетителите в двете вечери.
Програмата включва редица интересни активности, на които да се насладят посетителите между храненията. Детски кът със забавления, escape room, че даже и mindhub за роботика ще очакват всички малчугани. За големите пък възможностите за развлечение в последните летни дни са безкрайни – рисуване с брашно, изработка на мандали от прежда, както и на красиви лотоси са само част от програмата на тридневното събитие. 
Всички любители на здравословния начин на живот ще могат да се научат как да приготвят невероятно вкусно и засищащо смути, сурови бонбони, както и изкушаващи закуски с гранола. Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците - на:  https://moodforfood.bg
Проектът е част от официалната програма на "Пловдив - Европейска столица на културата" 2019.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички