Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

България търси талант стартира довечера


България търси талант стартира довечера

4125

Над 200 таланта от цялата страна и чужбина ще се явят на сцената на "България търси талант" в опит да получат поне 3 пъти "да" и да продължат напред към полуфиналите.

Както MySound.bg вече писа, риалитото стартира в ефира на bTV от 20.00 ч. на 15 септември, неделя.

Участниците в надпреварата ще бъдат оценявани от четирима истински професионалисти – Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. А най-впечатляващият кандидат  ще спечели 50 000 лева и ще се превърне в звезда. В шоуто, в което нищо не е невъзможно, позитивна оценка ще получат трудни и ефектни номера, за които е положена сериозна подготовка, усилия и въображение.

Сред първите таланти, които ще демонстрират уменията си, са хора с кауза, най-добрите атлети в иновативни спортни дисциплини и човек, който може да задържи собственото си тегло на косата си. Някой ще "проходи" на сцената, други ще накарат журито да танцува,а трети ще го възмутят искрено. Номер за "поезия, танци... и още нещо" ще разпали страстите, артист от световен ранг ще подобри популярен рекорд, а студенти по медицина ще вкарат екзотика в бърз ритъм. "Ходене" във въздуха, изумителни илюзии, осъществени детски мечти и нереални появявания на известни личности ще забавляват цялото семейство пред малкия екран.

Журито на "България търси талант" ще стане свидетел на опасни акробатични номера, умиляващи изпълнения и откровени провали, които ще вдигнат настроението в цялата зала. Пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син хора от цял свят ще покажат своите невероятни номера, които ще разбият представите за човешките възможности. Физическа издръжливост, сила на волята, обуздаване на енергията и екзотични превъплъщения ще изумят дори дигиталните Сашо Кадиев и Даниел Петканов. Водещите буквално ще се влюбят в интерпретацията на приказен сюжет, пресъздаден с мускули, ще се възхищават на номера от програмата на "Цирк дю Солей" и ще бъдат респектирани от млад човек със силна воля и изострени сетива.

Ще успеят ли участниците да впечатлят Славена Вътова със спортни постижения, Катето Евро – със сценично поведение, Ицо Хазарта – с "правилен рап" и Любо Дилов-син – с добра артикулация?  Ще види ли журито нещо невиждано досега, таланти без бариери и с подплатена вяра в себе си? Ще заслужи ли някой златен бутон с хобито си,  как звучат съвременните университетските музикални формации и могат ли Дани и Сашо да танцуват джаз? Колко силно е чувството за хумор и самоирония на журито, кой може да "възкреси" Тодор Колев и може ли да бъде забавен Тодор Живков ще видят зрителите на bTV довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички