България търси талант стартира довечера


България търси талант стартира довечера

4080

Над 200 таланта от цялата страна и чужбина ще се явят на сцената на "България търси талант" в опит да получат поне 3 пъти "да" и да продължат напред към полуфиналите.

Както MySound.bg вече писа, риалитото стартира в ефира на bTV от 20.00 ч. на 15 септември, неделя.

Участниците в надпреварата ще бъдат оценявани от четирима истински професионалисти – Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. А най-впечатляващият кандидат  ще спечели 50 000 лева и ще се превърне в звезда. В шоуто, в което нищо не е невъзможно, позитивна оценка ще получат трудни и ефектни номера, за които е положена сериозна подготовка, усилия и въображение.

Сред първите таланти, които ще демонстрират уменията си, са хора с кауза, най-добрите атлети в иновативни спортни дисциплини и човек, който може да задържи собственото си тегло на косата си. Някой ще "проходи" на сцената, други ще накарат журито да танцува,а трети ще го възмутят искрено. Номер за "поезия, танци... и още нещо" ще разпали страстите, артист от световен ранг ще подобри популярен рекорд, а студенти по медицина ще вкарат екзотика в бърз ритъм. "Ходене" във въздуха, изумителни илюзии, осъществени детски мечти и нереални появявания на известни личности ще забавляват цялото семейство пред малкия екран.

Журито на "България търси талант" ще стане свидетел на опасни акробатични номера, умиляващи изпълнения и откровени провали, които ще вдигнат настроението в цялата зала. Пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син хора от цял свят ще покажат своите невероятни номера, които ще разбият представите за човешките възможности. Физическа издръжливост, сила на волята, обуздаване на енергията и екзотични превъплъщения ще изумят дори дигиталните Сашо Кадиев и Даниел Петканов. Водещите буквално ще се влюбят в интерпретацията на приказен сюжет, пресъздаден с мускули, ще се възхищават на номера от програмата на "Цирк дю Солей" и ще бъдат респектирани от млад човек със силна воля и изострени сетива.

Ще успеят ли участниците да впечатлят Славена Вътова със спортни постижения, Катето Евро – със сценично поведение, Ицо Хазарта – с "правилен рап" и Любо Дилов-син – с добра артикулация?  Ще види ли журито нещо невиждано досега, таланти без бариери и с подплатена вяра в себе си? Ще заслужи ли някой златен бутон с хобито си,  как звучат съвременните университетските музикални формации и могат ли Дани и Сашо да танцуват джаз? Колко силно е чувството за хумор и самоирония на журито, кой може да "възкреси" Тодор Колев и може ли да бъде забавен Тодор Живков ще видят зрителите на bTV довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички