Бет Харт се завръща с горещ албум за концерт в София


Бет Харт се завръща с горещ албум за концерт в София

3323

С чисто нов албум -  "War In My Mind", се завръща Бет Харт в София. Както е известно, вторият концерт на блус дивата предстои в зала "Арена Армеец" на 10 декември. Премиерата на актуалното ѝ студийно издание ще се състои на 27 септември. Огнената певица, която остави без дъх публиката в препълнената зала 1 на НДК миналия декември, обеща да се завърне и ще спази обещанието си.  Без съмнение, американката е в огромен подем, който публиката високо оценява. Световното ѝ турне продължава да расте с все нови и нови дати, които моментално се разпродават. Любовта на зрителите ѝ очевидно е толкова безгранична, колкото и нейната към тях. На концертите си тя се раздава докрай, пее, свири на пиано, танцува, разказва истории. Бет се оказва истинско музикално чудо. 
Нейният първи гастрол в България през 2018 г. събра феновете ѝ, които отдавна я очакваха. Но тя спечели още много сърца. Нейните обожатели я ценят, както заради невероятния ѝ глас и интерпретаторски способности, така и заради непринудения начин да се представя на сцената. Тя създава особена интимност, такава, че всеки зрител може да се почувства насаме с нея и с прекрасната ѝ музика. 
Сърцатата изпълнителка няма време от концерти да се завърне в родния Лос Анджелис. Тя не се оставя да се носи по течението, което подемната вълна ѝ, а търси нови и нови възможности за изява. На сцената се появява в различни колаборации - работи с най-големите имена в музиката и разтърсва стените на концертните зали с онзи неин прославен глас с медена дрезгавина.  Списанието Blues Magazine нарече Бет Харт "ненадминатата рок звезда" и няма съмнение, че нейната кариера e върхът на екстремните преживявания. Тя наистина е главозамайваща вокалистка на такива юнаци на китарата като Джо Бонамаса, Джеф Бек и Слаш. "Нещо изключително" - писа "Таймс" по повод уникалния ѝ за цяло едно поколение тембър, докато "Гардиън" възхвали нейните "дръзки, замислени и сърдити" изпълнения.
Билети за концерта, организиран от продуцентска агенция "БГ Саунд Стейдж" - в системата на "Ивентим".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички