Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Артисти от седем държави на Sofia Singer Songwriter 2019


Артисти от седем държави на Sofia Singer Songwriter 2019

3610

Артисти от Унгария, Словения, Босна и Херцеговина, Хърватия, Полша, Ирландия и България ще са сред участниците в третото издание на международния фестивал за акустична музика и поезия Sofia Singer Songwriter Fest.

Събитието, което ще се състои в НДК, клуб Студио 5, от 18.00 ч. на 27, 28 и 29 септември, е посветено на Международния ден на поезията и музиката, 1 октомври. Входът е свободен. Фестът - част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 година, включва конкурсна програма и рецитали на Точка БГ и Асен Масларски, както и на победителя в миналогодишното издание, ирландецът ШейнО’Фъргайл.

Проявата предлага и богата предварителна програма в столичния Delta Blues Bar на 25-ти и 26- ти от 20.00 часа, където ще се изявят млади поети с китари. За доброто настроение ще допринесат и афърпартита в клуб Soho от 21.00 часа на 27, 28 и 29 септември с рецитали на чуждестранните гости.

Сред тях са Дитка (Словения) – известна млада певица с хит сингъл "Не буди кот други", който има повече от 500 000 гледания в YouTube, Анита Шунич (Босна и Херцеговина), талантлива певица и композитор, наскоро издала първия си албум, Ласло Варай (Унгария) – певец и мултиинструменталист, който се изявява в стиловете блус, блуграс и инди рок.

Председател на журито тази година ще бъде известният румънски продуцент и музикален мениджър Дана Кристеску. В състава му ще бъдат отново Пламен Сивов (композитор, Точка БГ) и Васил Громков (поет и журналист, БНТ, диджей).

Фестивалът е подкрепен от Столичната община, музикална къща "Фактор", Kremona Guitars, Missia 23, Toxity Records, Jameson, посолствата на Ирландия, Унгария, Словения, Босна и Херцеговина и Полша.

Още - на:

https://www.sssf.eu

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички