Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Кой спечели покана за концерта на Hooverphonic


Кой спечели покана за концерта на Hooverphonic

3432

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе за покани, осигуряващи присъствие на дългоочаквания концерт на Hooverphonic в столичната зала "Универсиада" на 11 октомври. Трима от вас получиха  уникалния шанс да се сдобият с пропуск за шоуто на харизматичните белгийци. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С кое име стартира кариерата си група Hooverphonic?
 
Вярното е: Hoover.

Честито на Бела Минчева, Радан Марков и Маша Генчева.

Hooverphonic пристига с новата си вокалистка Лука Крюисберг за своя втори концерт в България. Именно с нея е записан актуалният албум на формацията "Looking For Stars", в подкрепа на който е и шоуто в София. Флагманите на трип-хопа обещават на родните почитатели и всичко най-значимо от кариерата си дотук - "2 Wicky", "Еden", "Mad About You", "Amalfi", "Badaboum", "Romantic" и други.
 
Групата получава международно признание след включването на "2 Wicky" във филма "Открадната красота" на Бернардо Бертолучи. Най-популярното парче на белгийците у нас е "Mad  About You". С времето певиците се сменят, но ядрото от самото сформиране на проекта през 1995 година остават Реймънд Гийртс и Алекс Калиър.

Специализираното музикално издание Rockshot Music Magazine описва концертите на групата с новата вокалистка като магически: "Русата ѝ коса контрастира с тъмнината на сцената. Гласът ѝ е много цветен и създава чувство на безкрайност и необятност, винаги центъра на шоуто. Всичко е структурирано и концентрирано към уникалното звучене на Лука и музикантите. Бандата командва сцената и не дава шанс на слушателите да се разсеят от събитието, на което присъстват. Няма как тези концерти да завършат без бурни аплодисменти и викове за бис. Те са винаги истинско удоволствие за ухото".

Междувременно все още може да пробвате късмета си за книгата на професор Розмари Стателова "Естрада и социализъм: Проблясъци".

Вижте как ТУК

Успех на всички!

Снимка: Carl Rottiers

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички