Tони се завръща на музикалната сцена с емоционален концерт


Tони се завръща на музикалната сцена с емоционален концерт

3972

Певицата Тони се завръща след дълга пауза, за да ни върне назад във времето, когато всички в един глас "сливахме дъха си", пеейки "Всичко било е насън".  Първият концерт на изпълнителката в Sofia Live Club ще се състои от 21.00 часа на 16 октомври, сряда. Готова да твори и пее повече от всякога, вокалистката събира колаборация от музиканти. На събитието ще бъдат представени хитове от изминалите десетилетия, както и няколко нови парчета. Тони е сред артистите, които излизат пред публика само когато имат какво да кажат. Посланието ѝ този път е пълно с изключителен заряд, насъбран, за да избухне чрез музиката. 
Присъстващите ще станат част от едно "Пробуждане", вдъхновено от жажда за живот и емоция. "Както преди" музикантите, които ще са на сцената редом до певицата, са Краси Тодоров – пиано, Щерион Пилидов – китара, Радослав Славчев - Riverman – бас, Росен Ватев – барабани и Теодора Радилова – вокал. Специален гост ще е оперната певица Гергана Николаева.
Билети - в мрежата на Еventim.bg на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.  Билетът не гарантира седящо място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички