Натали Имбрулия роди ин витро на 44


Натали Имбрулия роди ин витро на 44

3381

Австралийската певица Натали Имбрулия роди момченце, което нарече Макс Валънтайн, съобщи "Контактмюзик".

Щастливата майка разпространи снимка в социалните мрежи, на която бебешка ръчичка стиска палеца ѝ. "Добре дошъл на този свят. Макс Валънтайн, сърцето ми ще се пръсне # моето момче", написа вокалистката. Когато обяви бременността си през юли, призна, че е забременяла ин витро с дарена сперма, като сподели, че отдавна е искала да стане майка и публикува кадър в Инстаграм, под който се пошегува, че "не е глътнала диня". В същия пост певицата извести и новия си договор с музикалната компания BMG. Тя сподели, че е прекарала последните 18 месеца в композиране на следващия си албум.

Натали Имбрулия беше омъжена почти пет години за фронтмена на Силвърчеър Даниъл Джоунс. Те минаха под венчило на плажа в Куинсленд, Австралия, на 31 декември 2002 г. След като се разведоха през 2008 година с обяснението, че живеят твърде далеч един от друг, изпълнителката имаше връзка и с актьора от "Приятели" Дейвид Шуимър. Взе за едно "кръгче" и Джони Борел, певец на Рейзърлайт.

Натали Имбрулия е родена на 4 февруари в Сидни, Австралия. Получи британско гражданство на 28 февруари 2013 година.

Досега е продала над 10 милиона копия на своите албуми и сингли. Доби световна известност с "Torn", част от дебютния ѝ студиен албум "Left Of The Middle" (1997). Парчето, в чието видео участва британският актьор Джеръми Шефийлд, е кавър по "Brændt" на датската певица Лис Сьоренсен. За изпълнението Имбрулия получи номинация за "Грами" в категорията "Най-добро дамско поп изпълнение", но наградата бе присъдена на Селин Дион за "My Heart Will Go On".

Натали е социално активна, модерна жена, която инвестира популярността си в позитивни каузи като световната кампания Virgin Unite срещу бедността в света и борбата срещу рака на гърдата.

Първият концерт на певицата у нас се състоя преди две години.

Снимка: Серж Сетиян

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички