Раят като песен на Михаела Филева (Видео)


Раят като песен на Михаела Филева (Видео)

3674

Михаела Филева представи новия си сингъл "Изгубени в Рая" в официалните канали на "Монте Мюзик".

Песента е от втория самостоятелен албум на певицата "Нова страница". Видеото е заснето на екзотични локации на о-в Лимнос, Гърция, в което Михаела влиза в образа на изкусителна богиня на острова.  
 
"Изгубени в Рая" е по музика и текст на Павел Николов-Pavell и самата изпълнителка. Сингъл версията е с нов аранжимент, създаден от Павел Николов-Pavell, Веселин Ценов и Константин Ангелов. Идеята и реализацията на видеото са на Бойко Щонов, с когото Филева работи и по други свои проекти. Бурните морски вълни са в синхрон с емоциите, които носи песента. Специалното участие на актьора Мартин Медникаров, който пристигна от Лондон за снимките, придава още повече мистичност на клипа.
 
Както MySound.bg нееднократно писа, вокалистката е на първото си самостоятелно турне, което стартира впечатляващо в Пловдив.

Феновете от още три града ще имат възможност да гледат концертното шоу на талантливата певица, бенда, танцьорите и беквокалистките от Тринити: на 17 октомври в Благоевград, 23 октомври – Велико Търново и Варна – 24 октомври.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички