Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Кийт Томпсън идва в България за концерта на Мария Илиева


Кийт Томпсън идва в България за концерта на Мария Илиева

3456

Американската звезда на електронната музика Кийт Томпсън (Keith Thompson) ще долети от Ню Йорк, за да бъде част от концерта "Всичконай-доброто от Мария Илиева". Както MySound.bg нееднократно писа, той предстои в зала 1 на НДК на 22 октомври. Двамата ще изпълнят емблематичния им дует "Truly", обявен за дует на годината на наградите на БГ Радио и за най-добра колаборация в Югоизточна Европа на наградите SEEME през 2010. Певицата подготвя и други изненадващи дуети и спиращи дъха изпълнения. Кийт Томпсън е американски продуцент, диджей и вокалист, познат на клубната сцена още от съвместното си парче с David Vendetta "Break 4 Love", което се нарежда в Топ 10 в класацията на Billboard за електронна музика. С Мария Илиева се запознават още през 2008-ма година, когато впечатлен от таланта и излъчването ѝ, той ѝ предлага да запишат дует, който написва специално за нея. Така се ражда "Truly", песен, отправяща послание за любов без предразсъдъци. Ремиксът на парчето, дело на британците BassMonkeys, покорява родните класации и се завърта в ефира на електронни радиа в Аржентина, Великобритания, САЩ, Канада, а в Австралия заема първо място в седмичната класация на най-слушаното денс радио в Сидни, ZFM. Други специални гости на концерта "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" са Графа, Любо и Живко Петров. С двамата вокалисти Мария ще изпълни емблематичните си дуети, а маестро Живко Петров ще ѝ акомпанира по време "Сама" – песен, която композиторът и пианист създава специално за нея. Графа и Любо – двама от най-близките приятели на вокалистката и колоси на съвременната българската музика, ще застанат рамо до рамо с певицата за емблематичните им дуети "Крадена любов", "Чуваш ли ме" и "Alright". Сред големите изненади в концерта ще бъде появата на D2, с които певицата изпълни "С теб научих как" в подкрепа на фондация "Цветан Цанов" срещу детското насилие.
 Един от най-интимните и докосващи моменти в зала 1 ще бъде представянето на Мария с женския народен хор Ваня Монева. Какво точно са подготвили певицата и майка ѝ Ваня Монева, диригент на хора, остава в тайна до самия концерт.
 Музикантите на сцената до Илиева са сред най-ярките имена на родната сцена – Георги Янев (музикален директор на турнето и китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Милен Кукошаров (аранжименти, клавишни), Волен Милчев (вокали), Евден Димитров (бас), Владислав Мичев (тромбон) и Пламен Денчев (синтезатор).
 За тоалетите на певицата се грижи Вяра Лазарова (FEDE), която подготвя три специално създадени визии за вечерта.

Билети за "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" се продават в мрежата на Eventim. https://www.facebook.com/mariailievaofficial

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички