Триото Mont с дебют в България след фурор в Азия и САЩ


Триото Mont с дебют в България след фурор в Азия и САЩ

3237

Както обещахме на многобройните и ентусиазирани фенове - ето я специалната ни K-Pop изненада, известиха от управата на популярния столичен клуб Music Jam.
 Младата група Mont е от последните, най-горещи сензации в жанра. Тя дебютира със сингъла си "Sorry" през 2017 година, а на 4 януари излезе и миниалбумът "Going Up", донесъл на състава шеметно бърза международна популярност и разпродадени турнета в целия свят.
 Mont е съставена от трима членове: Narachan, Bitsaeon и Roda, а името им, показващо и чувство за хумор, е съкращение от "Members Of Тhe National Team" (Играчи от националния отбор). Момчетата от Корея ще дойдат за първи път в България като част от европейското си турне за невероятно шоу от 19.30 ч. на 29 ноември.  Закупените билети за Lucente ще важат за събитието на новата дата (29 ноември) без презаверка за всички ценови категории и пакети. 
Билетите за шоуто на Mont могат да бъдат закупени от:

- мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg.- офиса на Sofia Music Enterprises- касата на клуба.
Билетите отново ще бъдат в три ценови категории:
Пакет Gold - влизане първи на събитието- снимка с артистите след концерта. Група от 6 души + артистите- подарък постерцена - 110 лв.Цената на билета няма да се покачва. Билетите са в ограничено количество.
Пакет Silver- присъствие на концерта- подарък *подписан* постер от артистите- hi-touch след концерта с артиститецена - 70 лвЦената на билета няма да се покачва. Билетите са ограничено количество.
Пакет Bronze- присъствие на концерта- подарък постерцена - 40 лв.Цената на билета няма да се покачва.
Билет Selfie- всеки, желаещ да си направи селфи със своя любим артист, може да направи това лично.- билетът важи за един артист- билетът не дава право на присъствие на концертацена - 20 лв. Билетите са ограничено количество.
SELFIE - NARACHAN - 50 бр х 20 лвSELFIE - BITSAEON - 50 бр х 20 лвSELFIE - RODA - 50 бр х 20 лв
Отваряне врати 18.00 ч.Край 21.00 ч.Селфи, снимки, hi-touch 21.30 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички