Балканджи със специален концерт в Mixtape 5


Балканджи със специален концерт в Mixtape 5

3677

BGTSC представя: Живата легенда на родната фолк-рок сцена Балканджи и специални гости The  Groovin' Pipers в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 часа на 16 ноември. Балканджи се събират преди 20 години и от тогава до сега са печелили конкурси за авторска песен, делили са сцени с имена като Култур шок и Haggard, участвали са в знакови фестивали като Spirit Of Bоurgas, помнят и все още разпродават своите концерти. Групата е пазител на спомените за стари времена, с които всички живеем добре и днес. The Groovin' Pipers е проект с експериментално звучене, създаден да популяризира и модернизира българската народна музика. Обаянието на групата се крие в преплитането на народната песен и магията на родопската каба гайда, съчетани с експерименталните стилове - електроника, прогресив рок, дъбстеп и дръм-ен-бейс.
Членове на формацията са четирима добре познати креативни музиканти: Ася Пинчева (Оратница) – вокал Георги Маринов (Оратница) - гайда и диджериду  Александър Филипов - бас китараГеорги Бакарджиев - барабани
Предстои изключителна вечер в която родният фолклор ще звучи все така завладяващо, примесен с класически рок и модерна електронна музика. Вечер, в която спиращите дъха гласове и майсторски изсвирените мелодии ще превърнат в народен празник. 
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, от които могат да бъдат купени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colour, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
*Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни ТУК***Гардероб - упътване за употреба ТУК Балканджи - "Бела девойка": https://www.youtube.com/watch?v=TZSmTGXWKlY The Groovin' Pipers - "Sleeping Flower"("Брала мома"): https://www.youtube.com/watch?v=LMYTnTAw9Ec

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички