Фолклорно приключение с Нина Николина в Sofia Live Club


Фолклорно приключение с Нина Николина в Sofia Live Club

3751

Истинско фолклорно приключение в компанията на Нина Николина и група страхотни музиканти предстои в Sofia Live Club на 2 ноември.  За концерта през есенния месец певицата е подготвила нови парчета в различни размери и така колекцията е завършена – ръченица, пайдушко и варненско хоро. Изненадата за вечерта ще е не само музикална, защото вдъхновението на Нина е без ограничение. Тя ще бъде облечена с носия, която сама е ушила специално за случая.
Стилът на проекта "Нина Николина Live" е неподражаем и включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етно джаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. "С проекта "Нина Николина Live" си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и  култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други", споделя изпълнителката. На сцената с нея отново ще се качат виртуозните Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев - клавишни и Таня Първанова - вокал. Концертът е с ефектна мултимедия, която допринася за изживяването в клубна атмосфера.
Билети в предварителна продажба чрез мрежата на Eventim на цена 15 лева и на входа по 20 лева. Междувременно, вокалистката продължава турнето с Русенската филхармония. Концертите през юни в Русе и Бяла, поднесени на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил,  предизвикаха интереса и възхищението на публиката. Обиколката ще продължи в Кърджали на 4 ноември, на 5-ти в Хасково, на 9-ти във Варна и през 2020 година  – на  22-ри в Плевен, 23-ти в Габрово и 29-ти в Горна Оряховица.
 https://www.youtube.com/watch?v=LbcLl4Zl5u4   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички