Търсене на Изгубени вещи с Оратница и DJ Vadim


Търсене на Изгубени вещи с Оратница и DJ Vadim

3943

Кой може да намери онова, което е било изгубено?  Ние - музикалните изследователи! Надникнете в отдел "Изгубени вещи" на City Stage, където пренебрегваните и забравените мелодии се превръщат в нови вълнуващи произведения.
DJ Vadim се превърна в изключително уважаван новатор в редица области през своята кариера, "ветеран в DJ общността и един от най-важните продуценти в твърде много общности, за да могат да бъдат изброени, Вадим никога не се изчерпа откъм идеи" (списание URB). По време на кариерата си, която скоро ще отбележи своята 20-годишнина, той е бил на турнета в повече от 77 страни и е участвал в над 3 000 събития.
През 2002 г. Вадим е номиниран за "Грами" за работата си със 7 Notas 7 Colores, както и за награда Sony за своето радио предаване "Around Тhe World In 8 Relays", излъчвано по BBC World Service. Музикалният репертоар на Вадим обхваща реге, дъб, хип-хоп, соул, джънгъл и бас. Продуцент е на много солови и групови албуми в тези жанрове.
Оратница са шестима млади български музиканти, които споделят любовта както към традиционния фолклор, така и към съвременните басови жанрове. Затова наричат уникалния си звук "Ethnobass". Още от своето раждане бандата е водена от желанието си да открие какво се крие извън музикалното статукво. Това кара музикантите да поведат българския фолклор на диво пътешествие. С течение на годините репертоарът им поглъща цветове и аромати от местния ъндърграунд и далечните континенти. Донасяйки у дома съкровища от тези свои експедиции, те предават факлата на българската традицията. Музиката на Оратница е смесица от български фолклорни мелодии, песнопения в ортодоксален стил, елементи от световна музика, хип-хоп, дъбстеп, трап, дръм.ен-бейс и неравноделни ритми. Оратница интерпретира българските традиционни песни по начин, по който нашите поколения наистина могат да се възприемат.
Стефан Игрибозов - Боската, или по-познат като DJ Bosskar Wild, се занимава с музика от 13-годишна възраст. През времето минава през много жанрове първо като слушател и след това като диджей. Соул, фънк и хип-хоп и различни подстилове на електронната музика са фрагментите, които могат да се чуят в сетовете му. Автор на българското предаване за хип-хоп култура "FUNKДЪРГРАУНД" и на предaването "Different Soul" по лондонското Soundwave Radio. "Предпочитам мажор, но понякога се налага минор :)" https://www.facebook.com/profile.php?id=100010714369048 Билети онлайн на EpayGo и на касите на EasyPay.
Редовни билети: 20 лв.В деня/на място: 25 лв.VIP-билет (седящо място) 30 лв.VIP-сепаре (до 8 души): 220 лв. (ограничени до 3 бр.)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички