В очакване на Питър Бенс


В очакване на Питър Бенс

2769

Както MySound.bg вече съобщи, концертът на Питър Бенс в София е в зала 1 на НДК тази сряда, 13 ноември.

Събитието е част от програмата на Новогодишния музикален фестивал на НДК и се организира от Loud Concerts. Два дни по-късно, на 15 ноември, пианистът ще излезе за пръв път пред публика в морската ни столица. Изявата във Фестивалния комплекс във Варна се организира от First Class Show.

В интервюта пред водещи български медии брилянтният музикант обеща, че, освен невероятните кавъри на световноизвестни хитове, които го превърнаха в сензация на музикалния небосклон, нашата аудитория ще има щастието да чуе за пръв път негови лични композиции. Те ще бъдат част от първия му албум, който ще бъде издаден съвсем скоро.

Все още има билети за двата концерта. Цените за зала 1 на НДК започват от 40 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи" и "Технополис". Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност закупеният електронен билет да се отпечатва вкъщи. Цените на билетите за концерта във Варна са от 40 лв. до 80 лв. и се предлагат на касите на Фестивален комплекс и театър "Българан", както и онлайн на www.fccvarna.bg.

В зала 1 на НДК в София и зала "Фестивална" във Варна няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде свалена от сайта www.loudconcerts.com (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf) или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts).

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на зала 1 на НДК и на Фестивален комплекс Варна. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входовете на залите, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

И двата концерта са с начало 20.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички