Броени часове до концерта на Брайън Адамс в Пловдив


Броени часове до концерта на Брайън Адамс в Пловдив

2866

Броени часове остават до вълнуващото шоу на Брайън Адамс (Bryan Adams) в Пловдив.

Както MySound.bg вече писа, концертът - част от турнето Shine A Light, ще се състои в зала "Колодрума" този четвъртък, 14 ноември.

Световната обиколка стартира по-рано тази година и до момента премина през най-големите арени в САЩ, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Канадската звезда пристига в града на тепетата с екип от над 50 души и повече от 15 тира техника. Брайън Адамс идва в България в деня на концерта и ще се отправи директно към зала "Колодрума", за да се подготви за предстоящото шоу. Музикантът е съпроводен от собствен екип готвачи, които се грижат за специалното му хранително меню.

Канадецът е един от най–успешните артисти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета, зашеметяващата кариера на ветерана продължава повече от 30 години. Турнето Shine A Light е посветено на последния едноименен четиринадесети студиен албум на звездата. Концертът ще продължи повече от два часа, през които ще прозвучат както песни от новия диск, така и най-обичаните хитове на Брайън през годините. 

Входовете на "Колодрума" ще бъдат отворени в 18.30 ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме, посочват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис". Няма да има съпорт изпълнител. Брайън Адамс ще излезе на сцената в 20.00 ч.
 
Ограничено количество билети за концерта все още могат да бъдат закупени от касите на многофункционална спортна зала "Колодрума", Пловдив, и "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички