Специалният клубен концерт на група Сигнал с нова дата


Специалният клубен концерт на група Сигнал с нова дата

3104

Голямото клубно шоу на легендите Сигнал под надслов "Златна колекция 2019" в столичния клуб Music Jam е с нова дата – 7 февруари, петък. Промяната на датата се налага поради логистични причини, известиха организаторите. В  новия си проект ветераните ще поднесат на своите фенове отново 100 процента рок и любов, ще изненадат с нова визия и творчески решения.
През своята над 40-годишна история музикантите издават 13 студийни албума и изнасят хиляди концерти в страната и чужбина. Бандата поставя и два невероятни рекорда не само за България - близо 7 700 концерта и участия и повече от 550 000 продадени плочи. 
Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев остават верни на традицията си да създават и изпълняват чист български рок и влизат с цели 16 вечни хита в Топ 500 на най-великите песни на България
Закупените билети важат за новата дата без презаверка. Всеки, който е закупил билет, но не може да присъства на събитието, може да върне своя билет в партньорската мрежа на "Ивентим"  до 14 февруари. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.
Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на улица "6-и септември" 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на "Ивентим" на посочения по-горе адрес.
Билети за шоуто на Сигнал може да закупите на място в клуб Music Jam от 7 февруари 2020 г. на цени от 20, 30 и 40 лв, както и в eventim.bg и офиса на Sofia Music Enterprises.
Ако закупите VIP билет или искате да запазите седящо място, е необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички