Smallman с новата песен Камък и клипа към нея на промо турне


Smallman с новата песен Камък и клипа към нея на промо турне

3673

От няколко месеца една от най-силните независими групи в България – алтърнатив/етно метъл бандата smallman усилено работи по нова музика.

Формацията, която  репетира и композира песни в личното си студио, пусна видео към първото готово парче. "Камък" е по музика на smallman и текст по големия български поет Борис Христов.

Клипът е заснет и монтиран в екип Антония Гласкова, София Зашева и smallman. Тракът е единствен по рода си с факта, че е напълно независим продукт в концепцията DIY (Do It Yourself), което на български означава буквално "Направи си сам". Целият процес по звукозаписа и заснемането на видеото е планиран, финансиран и реализиран изцяло от членовете на групата и нейните най-близки сподвижници, професионалисти в своята област. Високите изисквания, личащи във всеки детайл от крайния резултат, откроява smallman като един от най-добрите образци на качествен DIY продукт на българска почва - без помощта на издатели и продуценти.

Музикантите, които записват следващите песни, обявиха предстоящите си концерти – в Букурещ на 24 ноември, в пловдивския бар Download на 26 декември и в София, в клуб Music Jam на 16 януари.

Очаква се албумът да излезе през втората половина на 2020 година.

Линк към видеоклипа на "Камък": https://www.youtube.com/watch?v=9c5Sd2Ur8TE

Линк към събитието в Пловдив:
https://www.facebook.com/events/776267032810272/
Линк към събитието в София:
https://www.facebook.com/events/433060334279675/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички