Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Най-големите в БГ хип-хопа ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest


Най-големите в БГ хип-хопа ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

4101

Първият голям хип-хоп фестивал у нас HELL ENERGY Fest събира за първи път на обща сцена едни от най-големите имена на съвременния рап в България. Организираното от енергийната напитка HELL ENERGY предстои в столичния Inter Expo Center на 14 декември. Вратите ще отворят в 21.00 ч., като партито ще продължи до малките часове в неделя.
Сред имената в афиша на HELL ENERGY Fest 2019 са SPENS, NDOE, Alex P, 100 Kila, Dim4ou, Boro Purvi, Skiller, F.O & Peeva, Madmatic и много други. Като диджей съпорт в програмата се включват DJ Ray Bon и DJ Chukee, а за танцувалното настроение ще се погрижат от Shine Formation.
"Решихме да подкрепим подобно мащабно събитие, след като феновете на марката ни непрекъснато растат и определено това е един от любимите им стилове музика. Надявам се, че HELL ENERGY Fest 2019 ще бъде поне толкова успешен, колкото всички ние си го представяме. Щастлив съм и че всички артисти, които бяха поканени, веднага се съгласиха да станат част от лайн-ъпа на фестивала. Това е първият път, в който HELL подкрепя толкова голямо музикално събитие в България, но трябва да отбележим, че и на глобално ниво това спонсорство е значимо за развитието на марката. Надявам се, че феновете ни ще имат една наистина фантастична вечер", сподели Станислав Захариев, мениджър на HELL ENERGY за България.
За феновете във Фейсбук е организиран специален куиз. Всеки въпрос дава възможност на 30 почитатели да спечелят пас за уникалното хип-хоп парти. Куизът има общо 6 кръга, а правилата са обявени тук.
Повече информация за HELL ENERGYHELL ENERGY e една от най-динамично развиващите се в света марки за енергийни напитки, разпространявана основно в Европа и Азия. HELL ENERGY е основана в Унгария през 2006 година като частна малка компания. За по-малко от четири години, в рамките на рекорд, тя се превърна в пазарен лидер в Унгария. Благодарение на отличната си концепция и стратегия за продажби, днес продуктите на HELL са достъпни в повече от 50 страни в света, а компанията е с топпозиции на пазарите в България, Унгария, Румъния, Босна и Херцеговина, Словакия, Хърватия, Гърция, Кипър и Азербайджан. От 2017 година компанията не само произвежда висококачествени енергийни напитки, но и ги опакова в модерната си фабрика за алуминиеви кенове Quality Pack.  
 През 2018 г. HELL ENERGY отбеляза едно от големите си постижения – световна рекламна кампания, чието лице е холивудската звезда Брус Уилис. Двата основни стълба на успеха на компанията са изключителното качество и отличното съотношение качество-цена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички