Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Метрополис с двойна доза техно за Коледа


Метрополис с двойна доза техно за Коледа

3370

От където и да го погледнем, декември си остава най-празничния месец от годината.  Настроението се покачва с всеки изминал ден, а с него и желанието да се забавляваме. Прехвърляме набързо наситения със събития календар и погледите ни се спират на едно необичайно явление, което нямаме спомен да ни се е случвало досега. 
Властелините на доброто настроение от "Метрополис" са приготвили не един, а цели два подаръка за Коледа, гарантиращи ни грандиозни изживявания. Първият от тях пристига със скоростта на светлината още на 6 декември, което и дава старт на  празничната ни програма за месеца. Фотон се завръща пред българска публика по-силен от всякога, като споменът за миналогодишното издание все още оставя ярка следа в небосвода на съзнанието ни.
Този път лордът на Бергхайн и Клокуъркс, Бен Клок, е подбрал нови трима артисти, които да се присъединят към него във величествения спектакъл на музикалните картини, танцуващи в синхрон с пълния спектър светлина.
"Интер Експо" център отново ще се преобрази в площадка за излитане към космоса, чийто капитани ще бъдат Марсел Детман, Люк Слейтър и нежната четвъртинка за вечерта Адиел.
За да посрещнем подобаващо Коледа, то само след двуседмично отсъствие, предстои втора доза магично изживяване с "Кристмас Каунтдаун".
Отброяването до 21 декември ни се струва по-дълго от всякога, защото в паметната вечер титаните на техното в България ще обединят сили с двама артисти, превърнали се в истински посланици на българската електронна музика по света. Това са Сет Абаут, зад които седят култовите Методи Христов и Галя
За да бъде празникът пълен, към грандиозния микс добавяме и Джон Дигуийд, който след двугодишно отсъствие, ще се превъплъти в ролята на Дядо Коледа. Казваме си, че явно сме били доста послушни тази година и със замах си резервираме два "ранни подаръка" за Коледа.
Вие може да последвате примера ни, защото билетите и за двете събития са вече в продажба в мрежите на "Ивентим", "Изипей", както и онлайн тук.  

Вива ла Техно!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички