Македонците Conquering Lion подгряват Dubioza Kolektiv в София


Македонците Conquering Lion подгряват Dubioza Kolektiv в София

3308

Conquering Lion от Македония (на снимката) ще е подгряващата банда в концерта на Dubioza Kolektiv в София, известиха от "Строежа", организиращи събитието. Както MySound.bg нееднократно писа, то ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" на 29 ноември. Седмината македонци свирят на най-различни инструменти - от класическата китара до перкусии и тромбон, и са добре познати и у нас с танцувалния си коктейл от реге, дъб и плътен китарен звук. Тази година момчетата отбелязаха 12 години от създаването си, през които могат да се похвалят с хиляди усмихнати фенове и концерти в цяла Европа и Балканите, a и с четири албума. Сетът им ще продължи 45 минути, а веселата банда чудесно подхожда и ще направи забавно-музикален преход към хедлайнърите Dubioza Kolektiv Симпатягите от Босна и Херцеговина обещават голяма забава, страхотни емоции и купон. В началото на месеца Dubioza Kolektiv бяха в София за специално warm up party в клуб "Строежа" и за изнанадващ сет на открито – насред Женския пазар. На 5 ноември се състоя световната премиера на общата им песен с Manu Chao "Cross The Line". Сингълът ще бъде част от предстоящия девети албум на бандата, който се очаква да бъде факт на 28 януари.
Билетите за концерта на Dubioza Kolektivс подгряващи Conquering Lion на 29 ноември се продават ексклузивно в системата на Eventim.bg. Могат да се закупят още от офиса на Eventim на улица "6-ти септември" 58, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарница "Бард", книжарница "На спирката". Цената им е от 35 до 45 лв. според мястото в залата.  
Вратите на "Арена Армеец" отварят в 18.30 ч., а концертната програма стартира в 19.30 ч. Препоръчват и възможно най-ранно пристигане на публиката в залата – за повече комфорт.
Dubioza Kolektiv е една от най-популярните и обичани балкански банди. Музикантите бяха у нас за последно през 2017 година, когато зарадваха повече от 10 000 души в "Арена Армеец" с незабравимо шоу и страхотна енергия. Бандата, чиято музика е смесица от рок, ска, дъб и реге, весели публиката в продължение на повече от два часа. Колективът определя стила си като "политически некоректна смесица от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми". Групата често участва в необявени изяви на открито, подкрепящи определени каузи. Запазена марка на бандата е сценичното им облекло в жълто и черно. В България музикантите са известни с експлозивните си изяви на живо и не случайно ни включват в турнетата си за пореден (6-ти) път. Сред добре познатите им парчета са: "Kokuz", "Balkan Funk", "Kažu", "Free.mp3", "Firma Ilegal", "U.S.A.", "No Escape (From Balkan)", "Hay Libertad", "Vlast i policija", "One More Time" и много други.  Този път се обещават да изпълнят и някои съвсем нови песни, които ще бъдат част от предстоящия им албум. Шоуто в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички