Билетите за Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 са вече в продажба


Билетите за Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 са вече в продажба

3687

Рок фестивалът в Челопеч  Wolf Fest ще се състои в близост до парк "Корминеш" на 10 и 11 юли и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.  Amorphis (Финландия), Candlemass (Швеция) и Grave Gigger (Германия) са първите потвърдени групи, които ще минат "Вълчата пътека", но няма да са единствени. Предстои обявяването на още ключови артисти, които ще превърнат Челопеч в задължителна фестивална дестинация, уверяват организаторите. До 31 януари в мрежата на Eventim са налични промо билети на цена от 50 лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен. След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. - двудневен и 40 лева  – еднодневен.
Челопеч Рок Фест "Вълчата пътека" 2020 се организира със съдействието на община Челопеч, в лицето на кмета инженер Алекси Кесяков, без чиято подкрепа събитието нямаше да бъде възможно.

Освен рок-феста, община Челопеч организира най-грандиозния в България международен фолклорен фестивал "Златен прах", националния турнир "Дивата сцена" (съвместно с фондация "Българе") и детския фестивал "Моята песен за България", което я прави привлекателна туристическа дестинация целогодишно.
 Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/wolffestchelopech

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички