Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Спечели Led Zeppelin. Стълба към вечността

29.11.2019   MySound.bg
Корицата на Led Zeppelin. Стълба към вечността
Специалното тазгодишно празнично коледно-новогодишно издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" започва.

Първото предложение е от нашите приятели в издателство "Хелиопол", в чийто каталог се появи "Led Zeppelin. Стълба към вечността" (корицата на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващата книга на Явор Дянков. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Какъв бе поводът за реюниън на Лед Цепелин през 1988 година със сина на Бонзо - Джейсън Бонъм, зад барабаните?

Крайният срок е 15.00 часа на 6 декември.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Led Zeppelin

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

Лед Цепелин - тяхната лирика ги разкрива като търсачи на истината, техните представления разтърсват публиката.

142 страници, които впечатляват с дълбоко разбиране на материала и познаване на детайлите за цялата група. Книгата описва силата и обаянието на тази легендарна рок формация, съдържа както биографични данни за членовете ѝ, така и текстове на песните, които хвърлят интимен поглед върху личностите, чиято динамична музика още живее.

Сега вече такава музика не се прави. Времето е друго, излизаха нови музикални моди, изгряваха звезди, залязваха други, но като стария символ на рока Лед Цепелин и до ден-днешен няма. Тогава рокът беше съвършено друго нещо. Той беше арена на гении, където си даваха схватка с цялата дивота на таланта най-невероятните музиканти, като Робърт Плант, Джими Пейдж, Джон Пол Джоунс и Джон Бонъм.

"Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните от вас! Екипът ни ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефонни номера, за да уточни получаването на наградата.  

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.


1091
100%
 

Септември ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930