Черен петък и за Midalidare Rock In The Valley 2020


Черен петък и за Midalidare Rock In The Valley 2020

3544

Организаторите на Midalidare Rock In The Wine Valley 2020 са подготвили специална изненада за рок феновете.  По време на манията Black Friday в мрежата са пуснати ексклузивно 200 тридневни билета с включена бекстейдж разходка, които могат да бъдат закупени от 29 ноември, петък, до 10.00 часа на 2 декември, понеделник. Билетите на цена от 115 лева са в продажба в мрежата на Eventim от 10.00 ч. днес, 29 ноември.
"Искаме и ние да уважим "Черния петък" и да дадем нещо уникално на хората и феновете. Всеки, който иска да види как изглежда бекстейдж зоната на фестивала, да надникне зад кулисите и да види как живеят групите на турне, вече може да го направи", споделят от екипа на "Мидалидаре".
Всеки, който е закупил билет за фестивала, също ще може да се възползва от "Черния петък" и да добави бекстейдж разходка към билета си, която е на цена от 15 лева. Доплащането ще може да се извърши на сайта на Eventim, както и на всяка каса, нужно е само да бъде предоставен баркода на вече закупения билет.
Второто издание на Midalidare Rock In The Valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли. Тридневните билети са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на третия хедлайнър пасовете ще струват по 120 лева.  Деца до 12 години влизат безплатно.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички