В очакване на The Aristocrats


В очакване на The Aristocrats

3303

Както MySound.bg вече огласи, първата визита на рок-фюжън триото The Aristocrats у нас е в понеделник, на 9 декември.  Шоуто на суперформацията (китаристът Guthrie Govan, басистът Bryan Beller и барабанистът Marco Minnemann) в столичния клуб City Stage се организира от Loud Concerts. Датата  е част от натоварената европейска обиколка на бандата, която върви с пълна сила. Заредените с превъзходна музика и емоции концерти в подкрепа на издадената тази година амбициозна четвъртата продукция "You Know What…?" предизвикват истински фурор сред феновете на "аристократите".  Билетите са в продажба чрез мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи" и "Технополис". Цената е 45 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 55 лева.  Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност закупеният електронен билет да се отпечатва вкъщи. 
The Aristocrats обещават уникално преживяване на българските си почитатели, но изрично умоляват феновете си да не правят аудио- и видеозаписи, както и да не използват телефони по време на концерта. В клуба няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.  Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на The Aristocrats. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на City Stage. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно - с придружител и попълнена декларация. Нека припомним още веднъж кои са The Aristocrats: 
* Guthrie Govan безспорно е сред най-горещите китаристи на съвремието ни, чийто солов албум през 2006 година "Erotic Cakes" бе припознат като неизбежна класика. Опитът му по поп турнета му осигурява голямо търсене, а през април 2015 година се появява на корицата на списание Guitar World.
* Bryan Beller е работил с имена от ранга на Steve Vai, Joe Satriani, Mike Keneally (Frank Zappa), както и с метъл бандата Dethklok. Соловите му творби включват 3 албума, 2 DVD-та, а през 2012 година се появява на корицата на октомврийския брой на списание Bass Player Magazine.
* Marco Minnemann се счита от феновете за един от най-талантливите и иновативни барабанисти в света. Освен че има честта да се появява на кориците на най-престижните издания за барабанисти, включително и Modern Drummer, той се радва и на колаборации с Adrian Belew, UKZ, Steven Wilson, Joe Satriani, Necrophagist и Steve Hackett. По-малко известно е, че той е мултиинструменталист и продуктивен композитор с над 20 солови албума и DVD-та.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички